::Memembe Belog Yang Besh::

Tinggalkan jejak anda disni yep..nanti noreybum datang jenguk:)

Sunday, August 14, 2011

~ Followers ke 100?? ~

Assalamualaikum suma..
sebenanya aku nak post entri ni semalam lagi..
tapi oleh kerana mata aku ni pon da xlarat nak celik time tuh,
so..aku delay la kejap..
anyway..tak kisah la bila2 pon kan..
janji apa yang aku nak sampaikan tok korang suma sal tajok entry aku nih..

tajok entri aku kali ni ialah..
"FOLLOWERS KE 100??
haa..ni la tajok entri aku pd hari nih..
 ok..nak dijadikan cerita sal tajok entri aku kali ni..
begini ceritanya..

Al-kisahnya bermula bila aku berblogwalking..
jalan punya jalan aku berhenti rehat dekat blog hamba Allah ni smbey follow dya..
nak tawu blo sapa??
ce tengok kat bawah ni...


    hee..apa yang wat aku hepi ialah..
aku ialah followers cik Ikmal yg ke 100..
haa..nak tau lebih lanjut jom tengok SINI 

neway..thanXx a lot ye cik Ikmal..(^_*)
 

ok u alls..sampai cni je entri aku..jmpe lg di entri akan datang..
Waasalam..




::Thanks for ur reading:: ~ce komen kat bawah neh~

6 comments:

emeera asnary said...

waaa, dah cecah 100 laa, tahniah !

teruskan usaha anda dlam ber-blogging yekk :)

noreybum said...

huhu..:)

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

cucu umie said...

wah jadi followers blog tu yg ke-100 yer.. mantap2..jrng kot boleh jumpa

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Congrats dear :)

Ikmal Zainal said...

Tahniah awak..:) Jgn lupa email alamat n nama penuh utk penghantaran hadiah.. email disini shahrin_85evo@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright control 2011-2012 by Ct Norihan Saad