::Memembe Belog Yang Besh::

Tinggalkan jejak anda disni yep..nanti noreybum datang jenguk:)

Tuesday, August 16, 2011

" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "


Assalamualaikum suma ..
Apa habaq suma..
norey harap korang suma sehat2 slaloo..
haaa..bila da tgok entry aku ni korang mesti da ley agak kan segmen apa yang aku join..
hee..ni la "Segmen Promosi Blog 500 Ke Bawah" 
cm blog usang aku ni ha..

Actually aku rasa menarik plak nak join segmen kali ni..
mood travelling tetiba ja da makin menjadi-jadi..
haha..jgn gelak kat aku keh..
siez aku gtaw nih..

Emm..lagipon bila da join segmen ni nant..
banyak kawan2 kita ley kenai..
ley kongsi something yang "bermanfaat" bersama..
boley saling nasihat sesama bloggers..
ley tukar2 pendapat..
macam2 lagi ar yang "berfaedah"..
yang berfaedah je..kalo laen dari tu..huhu..
get out aku x berminat..

And Last but not least..
aku aialah bloggers yang baru merangkak..
kengkawan panggey aku "Norey"..
aku pun tak tahu nape kwn2 singkatkan nama aku sebegitu rupa..
dari sekolah rendah smpai la aku masok U..
padahai aku ada nama lagi sedap yang mama n abah aku kasi..

Nama aku lam kad pengenalan aku..
Siti Norihan Binti Saad..
emmm..sedap kan..
haha..suma kena ngaku sedap keh..
bersyukur dgn nama yg my parents kasi..:)

Hobi aku plak.
emm..actually banyak benda yg aku suka wat..
tapi yang paling aku suka wat time waktu lapang..
waktu lapang je keh..waktu bz tak la yep..hee
 waktu lapang aku terisi dengan 
bersiar-siar bersama kawan2..sedara2 aku n sewaktu dengannya..
g shopping ka..makan ka..hee
then, aku suka online time waktu2 lapang nih..
update blog..fb dan  yang sewaktu dengannya la yep..
suka belajar sesuatu yang baru,,yang aku rasakan mencabar 
yang memberi faedah kepada aku dan org laen..
and..
aku suka sangat berkawan..
banyak kawan..banyak pengalaman..
banyak ilmu yang kita taw..InshaAllah..
hee..sekian 
sampai disini norey membebel..
bagi sesape nak join segmen AA ni..sila klik di SINI

Selamat berpuasa.

Wassalam..
 
   




::Thanks for ur reading:: ~ce komen kat bawah neh~

14 comments:

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali :) Hihi. Jom follow blog saya pulak! ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

farisya risya said...

dri segmen yg sama...
from italy..
bls kunjungan n follow..:)

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun sambil follow awak sekali..

follow me back ya.. :D

nurhanismohdisa.blogspot.com

FYA PELANG! said...

fya dari singapura singgah sini pulak :) jom komen entry fya pulak :DD

http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/cara-nak-reject-kedai-time-shopping.html

A Little Girl said...

sy dari brazil . hikhik . btw , follow here .
jom tgk blog and follow sy lak

http://mischievouslittlegirl.blogspot.com/

farz zull said...

brazillian mari!! vro0m vro0m!

Khairull-Dean said...

kunjungan dr perancis

Nur Saina (AntooUngu) said...

follow sni dr segmen AA, group korea. slm knl..hihi jmpt dtg blog yer ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

miminasir ;p said...

hello ! ;)
drive lori dari brazil.
dtg ucap selamat hari raya
dan follow.

http://bella-v.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

kisahku orang biasa said...

as salam,.balas kunjungan kmo,.tq follow,done following u,.dtg dri arab saudi naik unta ke mari,. ^^"

IkiN said...

Salam Ukhwah..
saya dari Rusia dah follow ;)..Jemput follow semula di blog sy ya..

http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..slm kenal..done follow sini=)...sy dri team dubai=)

Mya said...

fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright control 2011-2012 by Ct Norihan Saad